Bedrukte mutsen gemakkelijk online bestellen!

Bedrukte mutsen zijn bij De PennenBoer gemakkelijk online te bestellen. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere relatiegeschenken die wij u aanbieden. Bij ons kunt u in 8 eenvoudige stappen de door u gewenste relatiegeschenken bestellen, betalen en ontvangen op een adres naar keuze. Bij ons kunt u dus zelfs online betalen, dit scheelt een hoop tijd waardoor u des te eerder de bedrukte te relatiegeschenken naar keuze kunt ontvangen.

Een bedrukte muts is een relatiegeschenk dat door veel mensen meteen in gebruik wordt genomen. Dit is een groot voordeel, want als een relatiegeschenk eerst “ergens wordt neergelegd”‘, wordt hij al gauw vergeten. Daarom is een bedrukte muts een zeer geschikt gebruiksvoorwerp dus erg functioneel om weg te geven.

Bedrukte mutsen zijn dan ook erg gemakkelijk toe te voegen aan een bepaalde kledingstijl en kunnen een outfit helemaal afmaken. Tevens zijn mutsen die bedrukt kunnen worden erg goed toe te voegen aan de bedrijfskleding. Het beschermt uw medewerkers in de winter tegen de koude dagen, waardoor zij gewoon door kunnen werken.

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken kan met verscheidene soorten technieken, dit is onder andere afhankelijk van het materiaal waarvan de muts die bedrukt kan worden gemaakt is, materialen kunnen zijn:

  • polyester,
  • fleece,
  • nep bont
  • etc.

Al deze materialen van de mutsen moeten met andere soorten technieken worden bedrukt, denk hierbij aan een zeer speciale techniek, namelijk het graveren van fleece stof van de muts, hierbij wordt de fleece stof gegraveerd. Dit levert een erg mooi resultaat op wat toch opvallend is, maar niet té waardoor hij veel gedragen zal worden. Natuurlijk hebben wij ook standaard bedrukkingstechnieken waarmee de door u uitgekozen muts bedrukt kan worden.

De PennenBoer beantwoordt graag al uw vragen over de relatiegeschenken die u bij ons kunt bestellen en natuurlijk over bedrukte mutsen. U kunt ons dan ook tijdens de kantooruren altijd bereiken op ons telefoonnummer of via de e-mail.

 

 

Lees hier meer over mokken!

Plaats een reactie