Bedrukte klokken – u weet toch ook altijd hoe laat het is?

Bedrukte klokken zijn relatiegeschenken die zowel erg toepasbaar zijn voor intern gebruik als voor extern gebruik. Een bedrukte klok kan namelijk erg goed op verschillende plaatsen in uw bedrijf hangen, zo weet u altijd hoe laat het is. Tevens kunt u ze ook heel erg goed cadeau doen aan relaties, klanten of ter promotie.

Een bedrukte klok is verkrijgbaar in verschillende soorten. Enkele soorten die wij u aanbieden zijn:

  • kookwekker,
  • bureaumaat,
  • met fotolijstje,
  • met magneetbord,
  • etc.

Een bedrukte klok kunt u dus in veel verschillende soorten bestellen, wat het weggeven des te leuker maakt. U kunt ze bijvoorbeeld tijdens de kerst als geschenk weggeven, maar ook prima ter promotie van een product en andere.

Bedrukte klokken zijn eigenlijk de meest functionele relatiegeschenken die u kunt weggeven. Een persoon vraagt zich onbewust heel vaak per dag af hoe laat het is, en kijkt dan op zijn/haar horloge of een klok die in de buurt aanwezig is. Als uw bedrukking dan zichtbaar is, kan dit u alleen maar ten goede komen. Hierbij kunt u denken aan naamsbekendheid, maar ook een stuk herkenning.

Klokken bedrukken 

Klokken bedrukken gaat via een zeefdruk of een transferdruk. Beide zijn zeer geschikt door de eigenschappen die ze bezitten. Het hangt veelal af van de grootte en de gewenste bedrukking.

Klokken bedrukken kan op verschillende manieren, namelijk met uw bedrijfsnaam, logo, gegevens, etc. Wij raden u aan om niet te veel op de klok te bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie met uw logo en bedrijfsnaam.

De klok zelf kan op verschillende plekken bedrukt worden, u kunt hierbij denken aan de wijzerplaat, de rand, de achterkant, etc. De keuze ligt geheel bij u, dit maakt een bedrukte klok juist zo’n persoonlijk geschenk om weg te geven.

U kunt De PennenBoer altijd benaderen voor extra informatie of voor het stellen van vragen.

 

Lees hier meer over tassen!

Plaats een reactie