Snoep bedrukken en gebruiken als promotie snoep!

promotie snoep

 

Promotie snoep is een relatiegeschenk dat uw bedrijf veel extra aandacht op zal leveren. Dit komt omdat snoep eigenlijk altijd de aandacht trekt van mensen. Bijna iedereen houdt op z’n tijd wel van een lekker snoepje.

Promotie snoep is te verkrijgen in verschillende soorten, namelijk:

  • kauwgom,
  • pepermunt,
  • zuurtjes,
  • etc.

De keuze qua snoep verschilt geheel per gelegenheid. Pepermuntjes doen het altijd erg goed op beurzen, terwijl zuurtjes leuk zijn om te gebruiken in uw eigen bedrijf.

Promotie snoep en een snoep pot maken één geheel van uw relatiegeschenk. Deze kunt u bijvoorbeeld bij uw receptie of in uw wachtruimte plaatsen. Natuurlijk kunt u dit ook weggeven aan uw echte vaste relaties.

Snoep bedrukken 

Snoep bedrukken is geen gemakkelijke opgave, vergeleken met het bedrukken van andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Bij snoep is het namelijk zeer belangrijk dat alles hygiënisch gebeurd. Hierbij moet de drukker zich aan strikte regels houden.

Snoep bedrukken kan op het doosje waarin de pepermuntjes zitten, maar ook op de wikkel van bijvoorbeeld een zuurtje. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. De meest gebruikte bedrukkingstechnieken bij het bedrukken van snoep zijn:

  • tampondruk,
  • zeefdruk,
  • transferdruk. 

Een tampondruk wordt meer gebruikt bij kleinere oppervlaktes. Zoals de wikkel van een zuurtje, terwijl een zeefdruk en transferdruk worden gebruikt bij wat grotere oppervlaktes zoals het pakje waarin kauwgom zit, snoeppotten, etc.

Promotie snoep is dus ook erg van toepassing bij uw onderneming! U kunt altijd extra informatie aanvragen via ons e-mailadres of via ons telefoonnummer.

 

 

 

Lees hier meer over tassen!

Plaats een reactie