Schoudertas bedrukken voor een praktisch relatiegeschenk!

schoudertas bedrukken

 

Schoudertas bedrukken, het bedrukken van een schoudertas creëert een praktisch en handig relatiegeschenk voor relaties en (toekomstige) klanten. Een schoudertas biedt namelijk ruimte om spullen mee te nemen op een aangename manier. Een schoudertas hangt namelijk over een schouder waardoor de gebruiker er gemakkelijk bij kan.

Schoudertas bedrukken kunt u bij De PennenBoer dan ook zeer gemakkelijk. Allereerst bekijkt u de schoudertassen online via onze website, waarna u een keuze maakt tussen de schoudertassen. Hierna kiest een kleur, waarna u, uw logo upload, het aantal invoert. Hierna kunt u onderaan meteen het bedrag zien.

Schoudertas bedrukken is goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een schoudertas bereikt namelijk veel mensen, omdat een tas vaak wordt gebruikt en een tas erg opvalt.

Schoudertas bedrukken is dus erg goed voor uw bedrijf. U kunt de schoudertassen ook tijdens verschillende gelegenheden weggeven:

  • op een open dag om informatie in mee te geven,
  • tijdens bedrijfsuitjes voor bijvoorbeeld lunchpakketten,
  • gebruiken in combinatie met een win actie. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van gelegenheden waarvoor u de bedrukte schoudertassen kunt gebruiken.

Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen bedrukken, hierbij wordt meestal gekozen voor het gebruik van een zeefdruk. Een zeefdruk is zeer geschikt voor het bedrukken van schoudertassen, omdat de bedrukkingstechniek erom bekend staat dat het zich goed hecht aan de vezels van de tas.

Schoudertassen bedrukken brengen veel vragen met zich mee, dit kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom kunt u bij De PennenBoer altijd vrijblijvend contact opnemen. U zit dus nergens aan vast!

 

 

Lees hier meer over relatiegeschenken!

Plaats een reactie