Jassen bedrukken, goedkoop en kwalitatief? De PennenBoer!

jassen bedrukken

 

Jassen bedrukken, dit kunnen wij bij De PennenBoer zeer goed! Wij vinden het namelijk belangrijk dat een goedkope prijs wel gepaard gaat met de nodige kwaliteit. Meestal wordt een relatiegeschenk namelijk geassocieerd met het bedrijf. Dan moet de kwaliteit natuurlijk wel voldoende zijn!

Een bedrukte jas kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, wij lichten in dit blog enkele manieren uit, namelijk:

  • bedrukte jas als bedrijfskleding,
  • bedrukte jas als relatiegeschenk,
  • bedrukte jas tijdens bedrijfsuitje.

Bedrukte jas als bedrijfskleding

Een bedrukte jas wordt voornamelijk gebruikt als toevoeging aan de lijn van bedrijfskleding. Een jas is namelijk de ‘’eyecatcher’’ van de lijn van bedrijfskleding. Het is op de polo/t-shirt en een eventuele broek na, het meest gebruikte kledingstuk. Een jas is gemakkelijk om even gauw aan te doen als het koud is, of tijdens de regen, etc.

Bedrukte jas als relatiegeschenk

Een jas die bedrukt is, kan ook goed worden gebruikt als relatiegeschenk. Het is ontzettend leuk om weg te geven tijdens een meeting of een persoonlijk gesprek met uw relatie. Uw relatie zal dit relatiegeschenk dan ook zeker waarderen.

Bedrukte jas tijdens een bedrijfsuitje 

Bedrukte jassen zijn leuk om te gebruiken tijdens bedrijfsuitjes. Hiermee kunnen bijvoorbeeld teams worden aangegeven. Natuurlijk kan er ook een leuke tekst op de jas, waardoor de fun factor van het hele uitje vergroot wordt.

De PennenBoer adviseert u graag in het bedrukken van jassen. Wij weten precies hoe dit met de meeste kwaliteit kan worden gedaan!

Jassen bedrukken 

Jassen bedrukken kan op vele verschillende manieren en is vooral afhankelijk van het materiaal waarop het logo bedrukt moet worden. Daarnaast is het doel van de jas ook erg belangrijk en moet meegenomen worden in de beslissing.

Jassen bedrukken die als bedrijfskleding worden gebruikt, worden veelal ook geborduurd. Dit is een langdurige bedrukking en een organisatie hoeft maar één keer wat meer geld uit te geven.

Wanneer men jassen wilt laten bedrukken voor een bedrijfsuitje of als ander relatiegeschenk, dan is het gebruik van een zeef-, tampondruk of transfer de beste opties. Deze zijn goedkoper dan borduren wat binnen het algehele plaatje van het promotieartikel past.

 

 

Lees hier meer over ijskrabbers!

Plaats een reactie