Olympische Spelen 2012

Ons kikkerlandje doet het prima deze Olympische Spelen. Met vijf gouden, drie zilveren en zes bronzen medailles staan ‘we’ op een tiende plek!

De Spelen waren nog maar net begonnen en Marianne Vos pakte het eerste goud voor Nederland en het Nederlandse estafetteteam pakte zilver met de 4 x 100m vrije slag. Daarna volgde de roeiploeg, Henk Grol, Ranomi Kromowidjojo, Marleen Veldhuis, de paardenploeg, Marit Bouwmeester, Dorian van Rijsselberghe, Teun Mulder en Epke Zonderland. Allemaal stuk voor stuk kampioenen en fantastische sporters.

Verschillende sponsoren maken hier maximaal gebruik van, van de bekendheid van deze sporters. Sponsoren zoals Heineken, Rabobank, Randstand en de NS binden hun naam aan die van de Olympische Spelen en daarmee de prestaties van de Nederlandse sporters.

Het is niet voor iedereen weggelegd om zoveel geld te investeren in de Olympische Spelen. Maar bedrijven kunnen wel op een kleinere manier profiteren van de populariteit van de OS.

Wanneer bedrijven met dit soort wereldbekende evenementen, relatiegeschenken weggeven die gerelateerd zijn aan de OS, worden deze artikelen die periode intensief gebruikt. Bovendien, wanneer het een promotieartikel is die ook daarna gebruikt kan worden en functioneel blijkt te zijn, worden de geschenken ook na het evenement gebruikt.

Bedrukte relatiegeschenken die ideaal zijn voor dit soort tijden zijn;

–          Pennen

Een pen kan mooi bedrukt worden met iets van de Spelen en kan ook daarna gebruikt worden.

–          Snoeppot

Idem, kan in de stijl van de Olympische Spelen bedrukt worden en blijft ook hoogstwaarschijnlijk daarna op het kantoor staan.

–          Brillendoekjes

Een bedrukt brillendoekje kan full colour bedrukt worden, geheel in de stijl van Spelen en het weggevende bedrijf. Maar worden ook na het evenement gebruikt.

–          Koffer

Voor de bedrijven die een groot aantal klanten hebben die naar de Olympische Spelen gaan, is een koffer een perfect geschenk. Een duurder cadeau die veel goodwill kweekt bij de klant. En daarnaast, ook voor andere reizen gebruikt wordt.

Voor de volgende promotionele artikelen gelden dezelfde bevindingen;

–          Bidon

–          Thermoskan

–          Handdoek

–          Badlaken/Strandlaken

–          Zonnebrillen

–          Strandbal

–          Paraplu

–          Caps

–          Tassen/Rugzak

–          Oranje T-shirt

–          Voetballen

Plaats een reactie